SIA Gardumi un partneri
Gatavoju kūkas, kliņģerus, eklērus, konfektes, zefīrus un citus gardumus.
Kāzu torte četros stāvos
Iegūt saiti
Facebook
X
Pinterest
E-pasts
Citas lietotnes
-
Ar dzīviem ziediem, cukura mastikas pārklājums. Pirmais stāvs ar tiramisu krēmu, otrais stāvs - medus torte, trešais un ceturtais stāvs ar biezpiena jogurta krēmu un zemenēm.
Biezpiena torte trīs stāvos, 7 kg, ar dzērveņu pildījumu un melnās šokolādes slāni, ar baltās cukura mastikas pārklājumu un krāsainiem cukura mastikas rotājumiem. Kā pagatavot cukura mastiku un to uzklāt? Viegli! Pūdercukuru sasmalcina, pievieno izkausētu želantīnu un citronskābi un visu masu ātri samīca mastikas masā, kura ļaujas veidošanai. Apklāt, lai nesažūst, jo masa ļoti ātri cietē. Izrullē nepieciešamā diametra mastiku plānā kārtiņā, ik pa laikam pārliecinoties, ka mastika nav pielipusi pie galda (uzloka mastiku uz ruļļa un pakaisa apakšā pūdercukuru). Kad izrullēts vajadzīgais diametrs, mastiku uzmanīgi uzrullē uz ruļļa un sākot no vienas tortes malas uztin to uz tortes un lieko mastiku nogriež. Mastikas gabaliņus var iekrāsot dažādās krāsās, no kurām veido rotājumus: rozītes, puķītes, bumbiņas un citus dekorus. Veiksmi!
Komentāri
Ierakstīt komentāru